من را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد

تاثیر کود شوک روی درختان میوه دار برای افزایش برداشت محصول 1402.05.04

* اثر کوددهی بر عملکرد مخروط در هر دو سال مثبت و معنی‌دار بود، اما بین سال‌ها تفاوت وجود داشت. بیشتر متغیرهای مورفومتریک تحت تأثیر  کود دهی درختان میوه مثبت قرار گرفتند، از جمله قطر مخروط (افزایش 3.5٪)، وزن و طول دانه (به ترتیب 7.7٪ و 2.7٪) و وزن کل دانه و دانه در مخروط (افزایش 20.9٪ و 18.6٪). ٪)، به ترتیب). درختان کاج سنگی بارور شده عملکرد و کیفیت مخروط، بذر و هسته را افزایش دادند، اما تولید دانه یا هسته مخروط را افزایش ندادند. با این حال، کوددهی خسارت بذر نوع دوم را 45.4 درصد در سال 2020 و 18.9 درصد در سال 2021 افزایش داد. نتایج به‌دست‌آمده در این مطالعه ممکن است به تولیدکنندگان در اتخاذ شیوه‌های کود شوک بهسازان کشت organic-agri برای افزایش عملکرد دانه کاج کمک کند. معرفی کنید کاج سنگی (Pinus pinea L.) به دلیل تقاضای بالای آن برای آجیل کاج خوراکی، گران ترین آجیل در جهان (تا 80 کیلوگرم تا 1 یورو عمده فروشی) مورد استقبال قرار می گیرد (INC

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.