من را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد

بهبود کیفیت بوته گوجه فرنگی , عنصر کودها 1402.06.28

بوته گوجه فرنگی در این تحقیق، از آنجایی که رطوبت بذر قبل از ذخیره سازی 10.3 درصد بود، می توان آن را به عنوان نتیجه نتایج این مطالعه نشان داد که هر دو پارامتر جوانه زنی و رشد تحت تأثیر طول مدت نگهداری و دما قرار گرفتند. در نتیجه دمای بالای نگهداری و نگهداری 540 روزه، درصد جوانه زنی نسبت به ابتدای ذخیره سازی کاهش یافت. اما همچنین مشخص شد که این کاهش چندان زیاد نبوده است. در نتیجه مدل سازی جنبشی، مدل واکنش جنبشی مرتبه صفر به عنوان مناسب ترین مدل تعیین شد. با توجه به این مدل، آن هدف از این تحقیق 1/ ارزیابی ویژگی های اولیه جوانه زنی بذر Boswellia sacra در دو سال بلوغ (2018 و 2020) که از نظر شرایط کود سه بیست بهسازان کشت organic-agriقبل از گلدهی و باردهی متفاوت بوده است، 2/ بررسی علت اکثریت بذرها. جوانه نزنند، و 3/ برای تعیین اینکه آیا مرتب سازی بذر با شناور به طور موثر دانه های خالی را حذف می کند یا خیر

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.